ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ

Γιώργος Γραφάκος

Ιδρυτής και Ιδιοκτήτης της «AQUA VISTA HOTELS» & της «A.M.S.».

Γεννήθηκε στην Αθήνα, με καταγωγή από τη Μάνη.

Αποφοίτησε από την Μαράσλειο Σχολή Αθηνών το 1983. Συνέχισε με σπουδές στην Ανωτάτη Σχολή Οικονομικών & Εμπορικών Επιστημών (Α.Σ.Ο.Ε.Ε.).
Ο πατέρας του διατηρούσε στην Αθήνα και Μύκονο γραφείο με την επωνυμία «Meridian Travel» το οποίο γνώρισε μεγάλη ανάπτυξη και έγινε ο μεγαλύτερος «incoming» οργανισμός στην Ελλάδα.

grafakos giorgos

Τον Ιανουάριο του 2006 ιδρύει την «Alternative Management Solutions» («A.M.S.») μία εταιρεία διαχείρισης boutique ξενοδοχείων με έδρα την Σαντορίνη.
Η «Α.Μ.S.» διαχειρίζεται με επιτυχία μέχρι σήμερα πάνω από 10 ξενοδοχεία με εντυπωσιακά οικονομικά και λειτουργικά αποτελέσματα. Αδυνατώντας να σβήσει το πάθος για την επιχειρηματικότητα στον ξενοδοχειακό χώρο, το 2010 ιδρύει την εταιρεία «AQUA VISTA HOTELS» με έδρα το Λονδίνο.

Η «AQUA VISTA HOTELS» είναι μία αλυσίδα, ένα affiliation πολυτελών ξενοδοχείων, που με ξεκίνημα την Ελλάδα στόχο έχει να επεκταθεί σύντομα σε όλο τον κόσμο. Πρόσφατα στην αλυσίδα της «AQUA VISTA HOTELS» προστέθηκαν δύο από τα πιο γνωστά και εμβληματικά ξενοδοχεία της Σαντορίνης, το «The Tsitouras Collection», στο Φηροστεφάνι και το «Atlantis Hotel» στα Φηρά.

Σήμερα η αλυσίδα διαθέτει 16 boutique ξενοδοχεία, προσφέροντας ολοκληρωμένες υπηρεσίες marketing και πωλήσεων, ανάλογα με τις ανάγκες και τις απαιτήσεις της κάθε μονάδας, σε εγχώριο και διεθνές επίπεδο, στις αγορές που επιθυμούν να επιτύχουν αποτελεσματικότερη διείσδυση και στις ειδικές πελατειακές ομάδες στις οποίες απευθύνονται. Οι δύο εταιρείες είναι άρρηκτα δεμένες μεταξύ τους αφού η «A.M.S.» είναι πλέον ο μόνος και αποκλειστικός οperator των ξενοδοχείων – μελών της «AQUA VISTA HOTELS».

Στόχος του Ομίλου είναι να προσφέρει στα ξενοδοχεία – μέλη του, υψηλού επιπέδου υπηρεσίες πωλήσεων και προώθησης στην εγχώρια και διεθνή αγορά, καθώς και συμμετοχή σε roadshows, workshops και διεθνείς τουριστικές εκθέσεις μεγάλης εμβέλειας, δίνοντας τους έτσι τη δυνατότητα να λάβουν τεράστια προβολή. Παρουσίαση του ξενοδοχείου «Dreams Luxury Suites» – μέλους της «AQUA VISTA HOTELS » στο παγκοσμίως γνωστό περιοδικό «FORBES», συγκαταλέγοντάς το μέσα στα δέκα ξενοδοχεία με την καλύτερη θέα στον κόσμο.

Η βιογραφία του Γιώργου Γραφάκου θα φιλοξενηθεί στις σελίδες του Who is Who στην 8η έκδοση που θα κυκλοφορήσει το 2013.

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s